کتاب های سخت حلقوم

آب را بی زحمت فرو میبری،

برنج را با کمی جویدن،

گوشت را با تکه تکه کردن و جویدن،

نان را با تکه تکه کردن،جویدن و نرم کردن.

کتاب ها هم اینگونه اند.

برخی دو روزه جذب مغزت می شوند و سرعت خواندنشان بالاست

اما برخی در کِندیِ پیش رفتن،با حلزون رقابت می کنند.نیاز به تکه تکه شدن،جویده شدن و نرم شدن دارند.

و همه جوره اش نیازاست.همانطور که آب و گوشت.

به اشتراک بگذارید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پست های مرتبط